6 Ocak 2014

merhaba

Tekrar merhaba

Habertürk'ten ayrıldıktan sonra dostlarım, arkadaşlarım ve okuyucularım arayıp yazılarıma devam etmem konusunda beni cesaretlendirdi. Teşvik etti.

Eskiden bir gazete veya dergi olmadan okuycuya ulaşılamıyordu. Dolayısıyla yazmak istese bile insanın hevesi bir süre sonra kırılıyordu. En azından yazma disiplinini koruyamıyor, tembelleşiyordu. Ama artık sosyal medya var. İletişim daha kolay.

Bu bağlamda eğer ilginiz devam ederse sizlere buradan ulaşmaya çalışacağım. Haftada en az üç kez olmak üzere yazmaya devam edeceğim.

Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu bu dönemde siyaset çok yazılıyor. Ama ekonomi biraz kenarda kaldı, hak ettiği ilgiden uzak. Gerek makro gerek mikro gelişmeleri takip etmek ve uzun bir deneyim ışında yorumlamak gerekiyor. Ben bunu yapmaya çalışacağım.

Konular kamu finansmanı, ödemeler dengesi ve genel olarak borçluluk üzerine olacak. Elimden geldiğince teknik olmamaya çalışacağım. Yorumlarınıza ve sorularınıza en kısa sürede cevap vermek için elimden gelini yapacağım.

Haydi başlayalım.


Not: Bu blogun ve www.hozyildiz.com adresli sitemin hazırlanmasında bana yardımlarını esirgemeyen sevgili Umut Erdal'a sonsuz teşekkürler.

5 yorum:

  1. Yazilarinin devamini bekler halkini aydinsiz birakma bizleri bilinclendirmeye devam

    YanıtlaSil
  2. Değerli Üstadım her zamanki gibi çok yerinde bir karar almissiniz. Sizin yorumlarınızı izlemek bizler için her zaman öğretici oldu. Yazilarinizin devamini büyük bir keyfle bekkiyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.
      Blogun yaşaması ilginize bağlı.

      Sil
  3. Zamanlama açısından da önemli. Daha fazla kişiye ulaşmak açısından yerinde bir girişim. Kolay gelsin Hakan...

    YanıtlaSil
  4. Kıymetli dostum, paylaştığın değerli fikirlerini izleyebileceğimiz bir yer olması çok güzel, mücadeleye devam. Selamlar.....
    KAPTAN

    YanıtlaSil